Johannes Möller. Pic by: Jayati Saha.

Se Johannes Möller spela i Grafton

Framförande från Clarence Valley Conservatorium sändes live.

Swedish gitarr virtuoso Johannes Möller on tour in Oz.

•••

Den svenska gitarristen och tonsättaren Johannes Möller genomför för närvarande en omfattande turné i Australien och Nya Zeeland. Han har en gedigen karriär bakom sig, där han ger cirka 100 konserter varje år. Sedan 2018 har han ett samarbete som ambassadör för kinesiska ZhengAn Guitar.

Under mars har han haft konserter i australiska Albany, Bunbury och Perth i West Australia samt Barwon och Bendigo i Victoria och Coffs Harbour i New South Wales. I helgen spelade han på Clarence Valley Conservatorium i Grafton.

Konserten i Grafton websändes live på konservatoriets Facebook-sida, med anledning av corona-situationen och går att se här nedan:

Johannes Moller

Slået op af Clarence Valley Conservatorium i Lørdag den 21. marts 2020
Sharing is caring